YOU'RE HERE : HOMEHungarianIsmertetőTudnivalók

Tudnivalók

Written by Admin in Hungarian -

Print Friendly, PDF & Email

Üdvözöljük Veszely Ferenc több diplomás pedagógus, kanadai magyar költő, író, műfordító és drámaíró magyar és angol nyelvű, vendéglátó honlapján. Kortárs irodalom és kritika magyarul és angolul jelenik itt meg, gyakran eredeti publikációként, ismertetők és értékelések mellett. Veszely széleskörű munkásságán kívül bemutatunk és vendégül látunk ingyenes szolgáltatásban jó minőségű írásokat más, mind magyar mind kanadai szerzőktől, amikor lehetséges a szerzők saját kezelésében. Kattintson az Authors gombra ezek megtekintéséhez. Vendégeink önállóan tudják feltenni, cserélni vagy javítani eredeti alkotásaikat és illusztrációjaikat ezen az állandóan változó honlapon. Egy egyszerű e-levél a fveszely@shaw.ca címre elegendő a folyamat megindításához.

Elsősorban irodalmi érdekeltségünk mellett szivesen látunk hazánk és népünk ügyét ismertető vagy valamilyen formában előre mozdító közérdekű, tudományos vagy politikai írásokat is.

Technikai szempontból felhívjuk figyelmét a kattintással felnagyítható képekre vagy lejátszható rövidfilmekre, zenére, stb. és az “Authors” gomb alatt elérhető, a különböző szerzők által rendelkezésére adott választékokra. Jelölje meg kedvencei között hogy megtekinthesse felújításainkat.

Nyisson ez a honlap egy új ablakot a jóindulat, az értelem és a nemes érzelmek világosságának!

Veszely Ferenc

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *